Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731214848

Amistoso 731214848 Información oficial sobre el partido 731214848 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

MADRIGAL SD Alineación oficial del equipo 'MADRIGAL SD' en el partido 0 - 5 Jud Team Alineación oficial del equipo 'Jud Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
MADRIGAL SD Alineación oficial del equipo 'MADRIGAL SD' en el partido 0 - 6 Jud Team Alineación oficial del equipo 'Jud Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MADRIGAL SD

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bogdan Constanţea de MADRIGAL va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Valer Fleschin que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valer Fleschin de MADRIGAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ippolito Turino de MADRIGAL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Jud Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Jud van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Manuel Jimeno.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Jud va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bruno Porcel Muñoz, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Marko Holten de Jud va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Marko Holten va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Jud.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, un xut de Bruno Porcel Muñoz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Jud van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 10, però Francisco Barreras va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Pau Mestre va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Annaber Bidaoui, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jud la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.