Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731214422

Amistoso (Int., RC) 731214422 Información oficial sobre el partido 731214422 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

CsillagGárda Alineación oficial del equipo 'CsillagGárda' en el partido 3 - 0 FC Staśki Wrocław Alineación oficial del equipo 'FC Staśki Wrocław' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CsillagGárda Alineación oficial del equipo 'CsillagGárda' en el partido 2 - 0 FC Staśki Wrocław Alineación oficial del equipo 'FC Staśki Wrocław' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CsillagGárda

Goles Goles

  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): CsillagGárda, atacant per l'esquerra al minut 52, va aprofitar el magnífic llançament de Rumen Kostadinov per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): CsillagGárda va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dragoş Iov va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Dragoş Iov de CsillagGárda va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dragoş Iov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dragoş Iov va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Dragoş Iov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CsillagGárda se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Adrián Lóránt va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Kazimierz Saniewski per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CsillagGárda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tamás Kabai va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zalán Vörösmarti va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Piotr Dyga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Adrián Lóránt va deixar a Kazimierz Saniewski assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrián Lóránt de CsillagGárda va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC Staśki Wrocław

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirosław Naporowski de Wrocław es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.