Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731214186

Amistoso (Int., RC) 731214186 Información oficial sobre el partido 731214186 en Hattrick

01.05.2024 15:25:00

Dark vador team Alineación oficial del equipo 'Dark vador team' en el partido 6 - 2 FC Rouxinol Alineación oficial del equipo 'FC Rouxinol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Dark vador team Alineación oficial del equipo 'Dark vador team' en el partido 6 - 4 FC Rouxinol Alineación oficial del equipo 'FC Rouxinol' en el partido
Tiene un resultado normal 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark vador team

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, Alexis Auroy va pentinar un córner cap al segon pal que Gaby Bécard va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Radoine Rosay de vador aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gaby Bécard va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan vador va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mervin Langatrøð des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de vador va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rasim Bayar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rasim Bayar es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Amândio Nacho de vador va intentar batre la porteria rival al minut 26 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

FC Rouxinol

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sérgio Rebelo quedar desmarcat i marcar per a Rouxinol al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): El Dragoş Ţânţaş va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Rouxinol. 3-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Albert Gobert va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Kenni Bækgaard va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Rodin Nellen no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Marinho José Abreu Gomes de Rouxinol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Batista Escollar de Rouxinol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.