Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213969

Amistoso (Int.) 731213969 Información oficial sobre el partido 731213969 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

SALVATERRA F.C. Alineación oficial del equipo 'SALVATERRA F.C.' en el partido 0 - 4 river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SALVATERRA F.C. Alineación oficial del equipo 'SALVATERRA F.C.' en el partido 0 - 2 river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SALVATERRA F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): SALVATERRA van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 60 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Goffrey Gossye no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mariano La Penna.

river argenta

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de argenta va ser finalitzada des de l'esquerra per Georgiy Zamarenov al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, el argenta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miron Aryaev, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): argenta va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Benjamin Chabal va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Salim Sami Türeli des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Juan Román Pérez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Benjamin Chabal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Román Pérez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Georgiy Zamarenov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 284 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Benjamin Chabal de argenta va fallar un penal al minut 59. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Georgiy Zamarenov de argenta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.