Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213838

Amistoso (Int.) 731213838 Información oficial sobre el partido 731213838 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

FC Maniacy Alineación oficial del equipo 'FC Maniacy' en el partido 3 - 4 terminator's team Alineación oficial del equipo 'terminator's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Maniacy Alineación oficial del equipo 'FC Maniacy' en el partido 5 - 2 terminator's team Alineación oficial del equipo 'terminator's team' en el partido
Tiene mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Maniacy

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Maniacy va ser Stanisław Orczykowski.
  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Als 42 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Maniacy va acabar amb la pilota als peus de Stanisław Orczykowski que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Maniacy eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 54, Stanisław Orczykowski va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nevzat Kok va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Khoma Prutkovskyi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bernard Anciaux de Maniacy es va guanyar la targeta groga merescudament.

terminator's team

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Dylan Nielsen de terminators va fer un bon esprint per escapar-se de Nevzat Kok i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, terminators es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Vasyl Yakuba es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Max Schoenbeck va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 61, quan Eudon Askoenaga va posar els visitants terminators per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Angelo Bassini, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Angelo Bassini va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Gaizka Otsandaburu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Andrzej Burzak, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): terminators quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Max Schoenbeck va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mahdi Zulkifli de terminators la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.