Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213812

Amistoso (Int.) 731213812 Información oficial sobre el partido 731213812 en Hattrick

01.05.2024 18:55:00

ELF22 Alineación oficial del equipo 'ELF22' en el partido 3 - 5 Roli Red Bulls Alineación oficial del equipo 'Roli Red Bulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ELF22 Alineación oficial del equipo 'ELF22' en el partido 2 - 4 Roli Red Bulls Alineación oficial del equipo 'Roli Red Bulls' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELF22

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8, Ryan Konijn va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ELF22 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fréjus Obré va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Lakoun Yah Brou va anar directament als peus de Luan Boué que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Matute Llera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 211 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Abonouan Akalé hauria d'haver estat gol al minut 91 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Aymeric Tolo de ELF22 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lakoun Yah Brou de ELF22 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Roli Red Bulls

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bulls prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alex Coleiro.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 63 minuts quan Dunstin Debrincat va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Bulls.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Terence Lia la va rematar Dunstin Debrincat amb una magnífica volea que va fer pujar per a Bulls el 2 - 3.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ELF22. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Osmar Silva Faria la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bulls es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 87.
  • 182 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Al minut 92 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Stefano Chiarenza va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Terence Lia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 274 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Al minut 75, Gary Cachia de Bulls va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gary Cachia de Bulls es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Chiarenza de Bulls amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.