Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213200

Amistoso (Int.) 731213200 Información oficial sobre el partido 731213200 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Jackass Junior come back Alineación oficial del equipo 'Jackass Junior come back' en el partido 2 - 2 Fundació Robaperes Alineación oficial del equipo 'Fundació Robaperes' en el partido
2 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 4
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 3
2 / 3 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
32 % Posesión 45' 68 %
30 % Posesión 90' 70 %
Normal Táctica Normal
Jackass Junior come back Alineación oficial del equipo 'Jackass Junior come back' en el partido 2 - 2 Fundació Robaperes Alineación oficial del equipo 'Fundació Robaperes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jackass Junior come back Alineación oficial del equipo 'Jackass Junior come back' en el partido 0 - 2 Fundació Robaperes Alineación oficial del equipo 'Fundació Robaperes' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jackass Junior come back

Goles Goles

  • 139 Minuto 23 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Ireneusz Szpala van servir per superar a l'últim defensor, en Acisclo Polo. Tot va acabar amb el 1 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Jackass cantant "Ireneusz Szpala selecció!"
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): En Čestmír Havlovic va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ireneusz Szpala la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Victor Misici haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Jackass al minut 30.

Fundació Robaperes

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jackass. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josep Miquel de Palau la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Robaperes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 8.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Arturo Valdenebro de Robaperes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 16 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Vinny Stern va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En César Fontes Silva ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vinny Stern de Robaperes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.