Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213106

Amistoso (Int., RC) 731213106 Información oficial sobre el partido 731213106 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

ZARAGOZA DEPORTIVO. Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA DEPORTIVO.' en el partido 3 - 6 FC Vis et Virtus Alineación oficial del equipo 'FC Vis et Virtus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ZARAGOZA DEPORTIVO. Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA DEPORTIVO.' en el partido 0 - 4 FC Vis et Virtus Alineación oficial del equipo 'FC Vis et Virtus' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZARAGOZA DEPORTIVO.

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Clayton Orane entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al DEPORTIVO., un peu providencial d'en Rubèn Colom va situar el 1-0 al panell digital.
  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del DEPORTIVO. s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ludderus Dolezal que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 139 Minuto 90 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Juan Antonio Cana Galindo van servir per superar a l'últim defensor, en Johnnie Serragola. Tot va acabar amb el 3 - 5 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de DEPORTIVO. cantant "Juan Antonio Cana Galindo selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rubèn Colom va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paul Buzică.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antón Docal de DEPORTIVO. es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

FC Vis et Virtus

Goles Goles

  • 160 Minuto 6 (Gol de falta): L'entrenador de Virtus es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Iginio Luca era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, Virtus es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Edgardo Faraone es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Virtus agafava avantatge al minut 74 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Edgardo Faraone amb mestria.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Andrea Fioppo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Passaven 80 minuts quan en Iginio Luca va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 2 - 5.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Valerio Moro va aprofitar un error defensiu al minut 91, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 6 al marcador per a Virtus.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Virtus la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Valerio Moro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.