Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213100

Amistoso (RC) 731213100 Información oficial sobre el partido 731213100 en Hattrick

30.04.2024 19:10:00

Mitico ST Alineación oficial del equipo 'Mitico ST' en el partido 0 - 2 Medjay F.C. Alineación oficial del equipo 'Medjay F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mitico ST Alineación oficial del equipo 'Mitico ST' en el partido 2 - 0 Medjay F.C. Alineación oficial del equipo 'Medjay F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mitico ST

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mitico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Isaia Caprara va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Mitico va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Isaia Caprara la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Włodzimierz Przerywacz no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 210 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Julian-André Wambsganß tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ippolito Galvan de Mitico va intentar batre la porteria rival al minut 83 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isaia Caprara de Mitico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Francesco Hurni de Mitico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Włodzimierz Przerywacz de Mitico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Medjay F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 1 (Gol evento especial córner peinado): Sauveur Loué va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Medjay, Simone Ardatana, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Medjay va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Giuseppe Rago, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Ludwig Schoovaerts va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Medjay van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Massimiliano Cavallaro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Medjay va anar a parar a la dreta de l'atac on en Massimiliano Cavallaro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Medjay va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mohammed Haque, però el porter rival va fer una gran aturada.