Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213057

Amistoso (Int., RC) 731213057 Información oficial sobre el partido 731213057 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 1 - 0 FSV San Turletino/2 Alineación oficial del equipo 'FSV San Turletino/2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 2 - 0 FSV San Turletino/2 Alineación oficial del equipo 'FSV San Turletino/2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuskillos CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Juan Rul, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Txuskillos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Gian Franco Storoni del Txuskillos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Juan Rul arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tareq Kamli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carles Roca! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rory Wanderley va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franz Michael Schwiderski de Txuskillos es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

FSV San Turletino/2

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 12, un contraatac del Turletino/2 no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jussi-Matti Pellinen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Turletino/2 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hryhorii Yarmenchuk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Turletino/2, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Joonas Ketola va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marko Dirnberger de Turletino/2 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.