Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213039

Amistoso (Int.) 731213039 Información oficial sobre el partido 731213039 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

Gualeguaychú FC Alineación oficial del equipo 'Gualeguaychú FC' en el partido 0 - 1 Los Demonios Dojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Dojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gualeguaychú FC Alineación oficial del equipo 'Gualeguaychú FC' en el partido 1 - 2 Los Demonios Dojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Dojos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gualeguaychú FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Don Slot de Gualeguaychú amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Fausto Carelli de Gualeguaychú va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Demonios Dojos

Goles Goles

  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Włodzimierz Ewertowski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de 袁 (Yuan) 福云 (Fuyun) marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en José Huertas que va xutar a fora per molt poc.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Juda Etxaurri que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Osvaldir Cambeva va estar a punt de posar per davant a Demonios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jerry Geering va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Lluís Fita va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juda Etxaurri que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Osvaldir Cambeva quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Demonios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jerry Geering va desviar el xut final de José Huertas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.