Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212673

Amistoso 731212673 Información oficial sobre el partido 731212673 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Los Pacos Team Alineación oficial del equipo 'Los Pacos Team' en el partido 3 - 1 cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pacos Team Alineación oficial del equipo 'Los Pacos Team' en el partido 2 - 1 cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,0 % 11,3 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pacos Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pedro Genaro Calderón ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pacos es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hamdan Aziz Rimawi es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hamdan Aziz Rimawi va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Agustín Vivas va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pacos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pedro Genaro Calderón, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Sabas Moldes s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

cervato

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Quentin Plato va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per cervato en aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de cervato, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Mitică Volcineţ va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Quentin Plato quasi redueix la diferència al marcador al minut 42, però una gran estirada d'en Maruny Calafat va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 68, quan un error defensiu va deixar Tobias Wullkopf completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.