Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212283

Amistoso 731212283 Información oficial sobre el partido 731212283 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Los Trotamundos CF Alineación oficial del equipo 'Los Trotamundos CF' en el partido 2 - 2 Real Spumarina Alineación oficial del equipo 'Real Spumarina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Trotamundos CF Alineación oficial del equipo 'Los Trotamundos CF' en el partido 3 - 0 Real Spumarina Alineación oficial del equipo 'Real Spumarina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Trotamundos CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Raül Magarolas de Trotamundos va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Trotamundos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Joan Clotet, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Fernando Milán va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Sergio Caliens va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Santi Valea va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Santi Valea va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Real Spumarina

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Spumarina eren letals, i Alejandro Suñer va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 106 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 58 i semblava que Spumarina desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ionică Teletin va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Lars-Olov Palmin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luis Lanza va estar atent i va desviar la pilota a córner.