Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212264

Amistoso (RC) 731212264 Información oficial sobre el partido 731212264 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

tolomeo Alineación oficial del equipo 'tolomeo' en el partido 7 - 6 SD vinagre Alineación oficial del equipo 'SD vinagre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
tolomeo Alineación oficial del equipo 'tolomeo' en el partido 1 - 7 SD vinagre Alineación oficial del equipo 'SD vinagre' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tolomeo

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Corria el minut 17 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jorge Ríos, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Després de 89 minuts de partit, Soe Nyi Min igualava per tolomeo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 115 Minuto 96 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Timon Hannes Schults era molt més ràpid que el defensa Jesús Gispert. Al minut 96, el jugador de tolomeo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.
  • 131 Minuto 97 (Gol por el centro): Al minut 97 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joram van der Looi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a tolomeo.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Pinedo Acevedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 53 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raul Ghimpeţeanu de tolomeo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de tolomeo, Jorge Ríos, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de tolomeo, Timon Hannes Schults, col·locà la pilota just a les mans d'en Luis Leandro Echeverialzueta. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Joram van der Looi de tolomeo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Leandro Echeverialzueta en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Soe Nyi Min va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de tolomeo Gabriel Hernández, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Luis Leandro Echeverialzueta. El marcador continuava 7 - 6.

SD vinagre

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador visitant Raúl Saavedra Quijano va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 39 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jesús Gispert va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 152 Minuto 113 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Guylain Londola de vinagre després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 114 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 114 minuts Raúl Saavedra Quijano va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 18 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gianluca Marrali va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Victor Reis va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 284 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a vinagre, Raúl Saavedra Quijano va fallar un penal al minut 75, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 285 Minuto 112 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del tolomeo. La jugada d'estratègia del vinagre per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tommaso Strazzari va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tommaso Strazzari de vinagre es va emportar una amonestació al minut 102 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Blas Zaldívar anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a vinagre.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de vinagre Luis Leandro Echeverialzueta no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Moshoeshoe Ngidhi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jesús Gispert va xutar fora per a vinagre, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Stan Zuendel de vinagre va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Niklas Niedersberger de vinagre va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 6.