Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212214

Amistoso (RC) 731212214 Información oficial sobre el partido 731212214 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido 3 - 1 Real Vidin Alineación oficial del equipo 'Real Vidin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido 2 - 0 Real Vidin Alineación oficial del equipo 'Real Vidin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real isla f h

Goles Goles

  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Després de 71 minuts de partit, Juan María Parodi igualava per real en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Miguel Ángel Centeno, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del real se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 92.
  • 131 Minuto 100 (Gol por el centro): Al minut 100 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Felicio Centagoya, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a real.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Centeno del real ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos Aranzadi va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Ambròs Casteràs va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): real enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Ambròs Casteràs va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de real se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Riu de real amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Vidin

Goles Goles

  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Vidin va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Artur Piecki, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Van Søholm.