Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212165

Amistoso (Int.) 731212165 Información oficial sobre el partido 731212165 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

Old Boys Priel Alineación oficial del equipo 'Old Boys Priel' en el partido 2 - 2 CineCope F.C. Alineación oficial del equipo 'CineCope F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Old Boys Priel Alineación oficial del equipo 'Old Boys Priel' en el partido 2 - 6 CineCope F.C. Alineación oficial del equipo 'CineCope F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Boys Priel

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Wolfgang Schattauer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Priel.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 42 minuts de joc, Jörg Wunder, corrent com un esperitat, superà primer Michele Cambula per velocitat, i després el porter posant el 2 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Filibert Schallmey hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ansbert Schallmey havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Nathan Imp del Priel ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 290 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Holger Bunge va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Filibert Schallmey gairebé va marcar per a Priel des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Filibert Schallmey va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ansbert Schallmey va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Priel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ove Lauritzen de Priel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CineCope F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): CineCope van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 41, quan Giangiacomo Minicucci va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CineCope van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Elvio Cappellazzo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): José Roque Chagas de CineCope, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Roque Chagas de CineCope va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.