Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212141

Amistoso (Int.) 731212141 Información oficial sobre el partido 731212141 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Kar-Ola Alineación oficial del equipo 'Kar-Ola' en el partido 2 - 2 Manzi Di munich Alineación oficial del equipo 'Manzi Di munich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kar-Ola Alineación oficial del equipo 'Kar-Ola' en el partido 2 - 2 Manzi Di munich Alineación oficial del equipo 'Manzi Di munich' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,7 % 57,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kar-Ola

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): August Chrost s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Kar-Ola va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 62 August Chrost va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Kar-Ola per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Arto Parjanen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en August Chrost va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En August Chrost va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Andrzej Gibała es va comportar com un juvenil al minut 32 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arkadiusz Brucki per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Aser Gui va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pepe Masero de Kar-Ola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albert Czerwinski de Kar-Ola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Manzi Di munich

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de munich va ser finalitzada des de l'esquerra per Pierluigi Ceresi al minut 30. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del munich va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Israel Bent, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Wiesław Marczak va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 69, en un 1 contra 1 amb el porter, però Guido Dantscher va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Timmie DiGregorio des de l'esquerra.
  • 225 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Gil Maria Moutinho es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.