Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212129

Amistoso (Int., RC) 731212129 Información oficial sobre el partido 731212129 en Hattrick

01.05.2024 07:50:00

Bömbögdögchdiig Masečín Alineación oficial del equipo 'Bömbögdögchdiig Masečín' en el partido 1 - 2 FC BACO 76 Alineación oficial del equipo 'FC BACO 76' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bömbögdögchdiig Masečín Alineación oficial del equipo 'Bömbögdögchdiig Masečín' en el partido 1 - 0 FC BACO 76 Alineación oficial del equipo 'FC BACO 76' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bömbögdögchdiig Masečín

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Bömbögdögchdiig, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Tibor Pelsőczi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Tolui Ayuush del Bömbögdögchdiig ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Dologhon Toquchar de Bömbögdögchdiig gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Delger Mongke! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Delger Mongke va estar a punt d'avançar els locals al minut 108 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 115 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bayar Taban va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tolui Ayuush va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 224 Minuto 117 (Ocasión de penalti): Bömbögdögchdiig es va veure beneficiat per la polèmica al minut 117, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Henry Longson va relliscar al moment de fer el xut i el porter Arthuro Veens no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chengelay Nogay de Bömbögdögchdiig va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Tolui Ayuush, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Arthuro Veens va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bömbögdögchdiig i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Delger Mongke de Bömbögdögchdiig va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Arghun Chatagai va xutar fora per a Bömbögdögchdiig, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bömbögdögchdiig, Chengelay Nogay, col·locà la pilota just a les mans d'en Arthuro Veens. El marcador: 1 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bömbögdögchdiig Dologhon Toquchar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Arthuro Veens. El marcador continuava 1 - 2.

FC BACO 76

Goles Goles

  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): El BACO era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Janick van der Kous va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip BACO Desley Wagenhuis quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Michel Daniel Tinbergen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gied van der Berken de BACO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de BACO Izaak Tromp, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Suren Chinbatbold. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Desley Wagenhuis de BACO va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Luc Hazeleger de BACO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Suren Chinbatbold en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ronnie Sowirono de BACO anava molt fort i col·locat però Suren Chinbatbold no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.