Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731211953

Amistoso (Int.) 731211953 Información oficial sobre el partido 731211953 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

lluga f.c Alineación oficial del equipo 'lluga f.c' en el partido 2 - 0 Baltic State Alineación oficial del equipo 'Baltic State' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lluga f.c Alineación oficial del equipo 'lluga f.c' en el partido 1 - 1 Baltic State Alineación oficial del equipo 'Baltic State' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,6 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lluga f.c

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de lluga eren letals, i Elmar Kemler va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): El jugador Iván Pedroso de lluga es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bartłomiej Rychcik va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Serafino Ticconi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Barbazza.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Barbazza de lluga va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Baltic State

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nikolay Tanyushkin va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Guy Levi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 209 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Filipp Koreshev va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Elmar Kemler. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!