Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731211691

Amistoso 731211691 Información oficial sobre el partido 731211691 en Hattrick

01.05.2024 10:35:00

FC Red and White Kop Alineación oficial del equipo 'FC Red and White Kop' en el partido 1 - 2 meister jäger Alineación oficial del equipo 'meister jäger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Red and White Kop Alineación oficial del equipo 'FC Red and White Kop' en el partido 5 - 2 meister jäger Alineación oficial del equipo 'meister jäger' en el partido
Es un cenizo 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Red and White Kop

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 del partit, el jugador Tevž Švorc de White va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): En Tevž Švorc va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 26, però el porter visitant Samuel Müller el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafael Swayne va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Samuel Müller va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): White va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salehe Bale va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Samuel Müller.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rodolphe Loh hauria d'haver estat gol al minut 90 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Firmin Cauet de White la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

meister jäger

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): meister sabia com jugar al contraatac, i al minut 27, Josef Luska va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 89, quan Hendrik Zwenkau va posar els visitants meister per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Vincenzo Miano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Philipp Gächter que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 79, quan en Vincenzo Miano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.