Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731211436

Amistoso (Int., RC) 731211436 Información oficial sobre el partido 731211436 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Malifaux Alineación oficial del equipo 'Malifaux ' en el partido 1 - 0 Simes f.c. Alineación oficial del equipo 'Simes f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malifaux Alineación oficial del equipo 'Malifaux ' en el partido 2 - 0 Simes f.c. Alineación oficial del equipo 'Simes f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malifaux

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Giuseppe Baldino es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 242 Minuto 113 (Ocasión de contra por la izquierda): Malifaux van sortir al contraatac al minut 113, però Dan Månsson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Simes f.c.

Goles Goles

  • 109 Minuto 97 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Sandu Săndoiu es va complicar la vida al minut 97 intentant esquivar Sabino Braghin en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Malifaux, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Simes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Jaïr Arsequell va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Sandu Săndoiu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 107 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Estêvão Vieira Freitas va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Carlos Martínez Rueda de Simes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sandu Săndoiu.