Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731211250

Amistoso (RC) 731211250 Información oficial sobre el partido 731211250 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

EL_EJIDO Alineación oficial del equipo 'EL_EJIDO' en el partido 2 - 4 Perdona Maradona Alineación oficial del equipo 'Perdona Maradona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EL_EJIDO Alineación oficial del equipo 'EL_EJIDO' en el partido 1 - 3 Perdona Maradona Alineación oficial del equipo 'Perdona Maradona' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL_EJIDO

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del EL_EJIDO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Feal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 61 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alberto Zaballos llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Zaballos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): David Feal va marxar per velocitat al minut 56 i va fer una passada de la mort a Alberto Zaballos, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lalo Llano de EL_EJIDO es va emportar una amonestació al minut 111 per provocar un rival.

Perdona Maradona

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 25 minuts Barnaba De biagi va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Yahya Ferdi per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 185 Minuto 107 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del EL_EJIDO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Đào Tân Bình la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Maradona es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 107.
  • 183 Minuto 113 (Gol por la derecha): Al 113 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Maradona augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Đào Tân Bình es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Aritz Urzáiz va estar a punt de posar per davant a Maradona amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benjamin Pearson va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lorenzo Iudici de Maradona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Đào Tân Bình de Maradona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.