Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731211023

Amistoso (Int.) 731211023 Información oficial sobre el partido 731211023 en Hattrick

01.05.2024 21:55:00

Jokas, SAD Alineación oficial del equipo 'Jokas, SAD' en el partido 4 - 0 Monty Burns F.C. Alineación oficial del equipo 'Monty Burns F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jokas, SAD Alineación oficial del equipo 'Jokas, SAD' en el partido 2 - 0 Monty Burns F.C. Alineación oficial del equipo 'Monty Burns F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jokas, SAD

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Ezequiel Lêndea va donar a Jokas, un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Matt Valentine va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Ezequiel Lêndea va incrementar l'avantatge de Jokas, amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Jokas, va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Benjamim Abel va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eduardo Pica va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): Benjamim Abel va sorprendre Paolino Molin amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Monty Burns F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Monty van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Christian Bochard va sortir desviat a la dreta de la porteria.