Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731211003

Amistoso (Int.) 731211003 Información oficial sobre el partido 731211003 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

DSC Matthews Alineación oficial del equipo 'DSC Matthews' en el partido 0 - 4 Unión Tradicionalista Carlista Alineación oficial del equipo 'Unión Tradicionalista Carlista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DSC Matthews Alineación oficial del equipo 'DSC Matthews' en el partido 0 - 1 Unión Tradicionalista Carlista Alineación oficial del equipo 'Unión Tradicionalista Carlista' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DSC Matthews

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Matthews sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Aleksandar Paunović, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Myles Fox.

Unión Tradicionalista Carlista

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Aintzinekoetxe va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 31.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tradicionalista augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Xavier Viader es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ádám Kürthy va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Mel Güeco va augmentar l'avantatge de Tradicionalista a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Francisco Javier Buelna va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Tradicionalista va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Wilhelm Kallert va desviar el xut final de Duangkamon Thongkorn després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sejr Rumph de Tradicionalista la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.