Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210967

Amistoso (Int., RC) 731210967 Información oficial sobre el partido 731210967 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

cimut la biga cialda ma flapa Alineación oficial del equipo 'cimut la biga cialda ma flapa' en el partido 3 - 0 Dunaföldvár FC Alineación oficial del equipo 'Dunaföldvár FC' en el partido
0 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
75 % Posesión 45' 25 %
76 % Posesión 90' 24 %
Tiros lejanos Nivel de táctica: 15Nivel de táctica: 15 Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 3
cimut la biga cialda ma flapa Alineación oficial del equipo 'cimut la biga cialda ma flapa' en el partido 3 - 0 Dunaföldvár FC Alineación oficial del equipo 'Dunaföldvár FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cimut la biga cialda ma flapa Alineación oficial del equipo 'cimut la biga cialda ma flapa' en el partido 2 - 0 Dunaföldvár FC Alineación oficial del equipo 'Dunaföldvár FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cimut la biga cialda ma flapa

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Björn Torer marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Denys Gapon que va xutar a fora per molt poc.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Denys Gapon ja els havia advertit que el porter contrari, en Turo Keipi, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 81 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de cialda tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Rémy Éthuin ho va intentar al minut 81 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de cialda Felipe Pérez va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Turo Keipi va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 1 - 0
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Irnaten Najmi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de cialda, Denys Gapon, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 0 al marcador.

Dunaföldvár FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gencay Ulusal va ridiculitzar a en Irnaten Najmi amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Vallejo Ortiz de DFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per James Agyemang de DFC anava molt fort i col·locat però Nicola Patti no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dorus van der Vlis va xutar fora per a DFC, el marcador es va quedar igual: 2 - 0, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DFC Khalid Hassim va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.