Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210635

Amistoso (Int.) 731210635 Información oficial sobre el partido 731210635 en Hattrick

01.05.2024 05:00:00

Sabah Pearls Alineación oficial del equipo 'Sabah Pearls' en el partido 0 - 5 FC Bayern Gleichenberg Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Gleichenberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sabah Pearls Alineación oficial del equipo 'Sabah Pearls' en el partido 0 - 2 FC Bayern Gleichenberg Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Gleichenberg' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabah Pearls

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Pankaj Jagannath va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pearls.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Pearls Latif Hanif quasi va assolir l'empat al minut 62 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

FC Bayern Gleichenberg

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): René Madl va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de FCB, Ahmet Wirth, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Marius Stocker de FCB va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Hannes Draxl la va rematar Marek Kohout amb una magnífica volea que va fer pujar per a FCB el 0 - 3.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, FCB va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hannes Draxl.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nedas Pūdžiuvys de FCB l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Li Kwang Chang, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sebastian Zehetmayer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Patrick Gansterer de FCB va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nedas Pūdžiuvys. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ahmet Wirth.