Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210516

Amistoso (Int., RC) 731210516 Información oficial sobre el partido 731210516 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

FC Lino Banfild Alineación oficial del equipo 'FC Lino Banfild' en el partido 9 - 0 Busting Ballz Alineación oficial del equipo 'Busting Ballz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Lino Banfild Alineación oficial del equipo 'FC Lino Banfild' en el partido 5 - 0 Busting Ballz Alineación oficial del equipo 'Busting Ballz' en el partido
Tiene mucha potra 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lino Banfild

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Banfild va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Kai Hyvönen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Banfild va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aimo Gerra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Jan Sochalski va incrementar l'avantatge de Banfild amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Salas Ouzzif es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Cristian Pezzotta estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Filip Pantić va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 0 al minut 36.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Sylvain Mariotte va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 61 el resultat passava a ser de 6 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Banfild va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alexandru Cotârlă, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Banfild va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Salas Ouzzif va poder fer el 8 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Léo-Paul Canevet va aprofitar per marcar el 9 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Alexandru Cotârlă una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Serafín Iguíñiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Busting Ballz