Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210410

Amistoso (Int.) 731210410 Información oficial sobre el partido 731210410 en Hattrick

01.05.2024 18:45:00

etehad-hattrick Alineación oficial del equipo 'etehad-hattrick' en el partido 0 - 4 FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
etehad-hattrick Alineación oficial del equipo 'etehad-hattrick' en el partido 3 - 0 FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

etehad-hattrick

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pierre-Laurent Ribier va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Ambrosio Andeade va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Adam Delignières no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arttu Naapuri.

FC Brujas

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Jordi Lluís Vilasaró va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Brujas i marcant el 0 - 1.
  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Luis Ordóñez va marcar al minut 23 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Xavi Juvinyà va augmentar l'avantatge de Brujas a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Luis Ordóñez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 0 - 4 per a Brujas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Luis Ordóñez de Brujas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.