Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210393

Amistoso 731210393 Información oficial sobre el partido 731210393 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Atlético Forest Alineación oficial del equipo 'Atlético Forest' en el partido 3 - 2 Villafranca cf Alineación oficial del equipo 'Villafranca cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético Forest Alineación oficial del equipo 'Atlético Forest' en el partido 4 - 2 Villafranca cf Alineación oficial del equipo 'Villafranca cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,2 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Forest

Goles Goles

  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Als 59 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Atlético va acabar amb la pilota als peus de Ignacio Palafox Tabuenca que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Atlético va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Paco Dalpas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Medardo Echeverry que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Atlético va posar-se per davant 3 - 2 al minut 72, quan Asis Andikona va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Asis Andikona quasi dona a Atlético l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marc Vilapuig va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Óscar Fagúndez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paco Dalpas per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Óscar Fagúndez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Villafranca cf

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Al minut 10 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Itzaina Zabalburu va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Villafranca per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 18. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Itzaina Zabalburu. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iván García de Cueto va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Salvador Garaita va rematar amb l'empenya exterior desviat.