Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210366

Amistoso (Int.) 731210366 Información oficial sobre el partido 731210366 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido 5 - 2 IFK EHT Alineación oficial del equipo 'IFK EHT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido 3 - 0 IFK EHT Alineación oficial del equipo 'IFK EHT' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua de botijo

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Després de 21 minuts de partit, Lucián Serrano igualava per Steaua en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Ramón Grañón va donar a Steaua un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Francisco Rueda La Fuente de Steaua va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Alen Osoro va incrementar l'avantatge de Steaua amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Steaua a 5 - 2. 关 (Guan) 傲阳 (Aoyang) va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Juan José Barranco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Steaua.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Lucián Serrano del Steaua ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Marco Antonio Roca es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Juan José Barranco de Steaua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

IFK EHT

Goles Goles

  • 136 Minuto 7 (Gol evento especial inexperiencia rival): Abel Sescomes va deixar patent la seva inexperiència al minut 7, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Patroklos Trilofos va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a IFK.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alessandro Giannerini va acabar en una passada genial cap al jugador de IFK Marius-Andrei Colibă, que va marcar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): IFK va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Hans-Christer Nessén va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Patroklos Trilofos de IFK es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Patroklos Trilofos se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): John Rahmflod de IFK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.