Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210282

Amistoso (Int.) 731210282 Información oficial sobre el partido 731210282 en Hattrick

02.05.2024 00:00:00

Desportiva Carioca. Alineación oficial del equipo 'Desportiva Carioca.' en el partido 0 - 2 Forever Geta C.F. Alineación oficial del equipo 'Forever Geta C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desportiva Carioca. Alineación oficial del equipo 'Desportiva Carioca.' en el partido 1 - 2 Forever Geta C.F. Alineación oficial del equipo 'Forever Geta C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,6 % 58,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desportiva Carioca.

Forever Geta C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Forever va ser finalitzada des de l'esquerra per Jorge Algora al minut 14. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Jaime Baraya va aprofitar un error defensiu al minut 47, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Forever.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Joaquim Guinote no va ser aprofitada per en Juan Gotiortúa que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Jaime Baraya va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jusuf Šestić va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Forever va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joaquim Guinote, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Algora de Forever va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.