Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210081

Amistoso 731210081 Información oficial sobre el partido 731210081 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Vereda Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Vereda Fútbol Club' en el partido 3 - 0 Jägermeister Team Alineación oficial del equipo 'Jägermeister Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vereda Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Vereda Fútbol Club' en el partido 1 - 2 Jägermeister Team Alineación oficial del equipo 'Jägermeister Team' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,2 % 72,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vereda Fútbol Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Vereda va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Nino Baldi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Als 31 minuts, Bartosz Ochlik va ampliar l'avantatge de Vereda amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 51 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Vereda. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Franck Forture xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Yaqoub Chawni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Guillermo Islaba per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nittai Asch va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Jägermeister Team

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Clifton Parsoe va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Yiorgos Amanakis va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 35 en Rodolfo Navas va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Yiorgos Amanakis va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pierre Parsy la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Jägermeister havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.