Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210032

Amistoso (Int.) 731210032 Información oficial sobre el partido 731210032 en Hattrick

01.05.2024 08:00:00

hüseyinsami Alineación oficial del equipo 'hüseyinsami' en el partido 4 - 2 deportivo la colugna Alineación oficial del equipo 'deportivo la colugna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
hüseyinsami Alineación oficial del equipo 'hüseyinsami' en el partido 5 - 0 deportivo la colugna Alineación oficial del equipo 'deportivo la colugna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hüseyinsami

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Alen Özer va donar a hüseyinsami un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Boris Tzvetkov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. hüseyinsami es posava per davant!
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Tanıl Erşat de hüseyinsami va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Alen Özer va augmentar l'avantatge de hüseyinsami a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nazmi Ildız va rematar alt.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 42 podia haver acabat en gol, però Dimitri Coluccio va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Boris Tzvetkov per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dimitri Coluccio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Al minut 44, Sadri Pazvant gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nazmi Ildız va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Alper Yağın, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Rafet Alkun de hüseyinsami va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

deportivo la colugna

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Corrado Carletta va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 70 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Chrisanthos Sfirichtridis.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): deportivo va estar a punt de marcar quan Giorgio Tumminia va fer una passada impressionant a Juri Chiaramonti, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chrisanthos Sfirichtridis de deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlo Mulloni de deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.