Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731209551

Amistoso (Int.) 731209551 Información oficial sobre el partido 731209551 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

F.C L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'F.C L'Hospitalet' en el partido 4 - 2 ijvv de gele ster Alineación oficial del equipo 'ijvv de gele ster' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
F.C L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'F.C L'Hospitalet' en el partido 4 - 6 ijvv de gele ster Alineación oficial del equipo 'ijvv de gele ster' en el partido
Tiene un resultado normal 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C L'Hospitalet

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a LHospitalet va ser Delio Fontanes.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): El jugador Delio Fontanes de LHospitalet es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Delio Fontanes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a LHospitalet.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Sandro Caterina gairebé va marcar per a LHospitalet des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Garikoitz Kataegi va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Songür Üsgen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): LHospitalet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Carlos Utrera Prados va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Carlos Utrera Prados de LHospitalet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ijvv de gele ster

Goles Goles

  • 109 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Remond van der Helm va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Carlos Utrera Prados va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LHospitalet. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Santiago Restrepo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ijvv es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 25.
  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Santiago Restrepo, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Santiago Restrepo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 28 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): ijvv va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Otto van Westerloo va quedar-se sol davant el porter Jeremi Walker, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Bryan Houel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jeremi Walker va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 274 Minuto 89 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 89 la va desaprofitar Remond van der Helm de ijvv, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Remond van der Helm de ijvv amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chris Vanderwal de ijvv es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.