Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731209357

Amistoso 731209357 Información oficial sobre el partido 731209357 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

A.E. Pratense Alineación oficial del equipo 'A.E. Pratense' en el partido 2 - 5 Ciscoin FC Alineación oficial del equipo 'Ciscoin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.E. Pratense Alineación oficial del equipo 'A.E. Pratense' en el partido 2 - 1 Ciscoin FC Alineación oficial del equipo 'Ciscoin FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E. Pratense

Goles Goles

  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pratense. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que 马 (Ma) 世林 (Shilin) xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Pratense va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luigi Musio, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Al minut 27, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Pratense enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Eduardo Naranjo Villa de Pratense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Dmitriy Taratorkin de Pratense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ciscoin FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Jerónimo Barbarán va pentinar un córner cap al segon pal que Jorge Serra va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Edgar Abate de Ciscoin va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Vili Heikari va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Ciscoin va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Josep Maria Cabaní.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Ciscoin va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bitor Iragorria, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Manolakis Karanikolaou hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Viktor Pleva havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edgar Abate de Ciscoin es va guanyar la targeta groga merescudament.