Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731209240

Amistoso 731209240 Información oficial sobre el partido 731209240 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido 1 - 3 villaguijarro Alineación oficial del equipo 'villaguijarro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido 4 - 2 villaguijarro Alineación oficial del equipo 'villaguijarro' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,7 % 4,3 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaungoikoak

Goles Goles

  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Jaungoikoak no perdien la fe, i al minut 76 del partit, Andrej Zakoťanský va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 19 (Ocasión de falta): Herrmann Maximillian Sarstedt va llançar una falta directa al minut 19 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Andrej Zakoťanský va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 33 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Elvezio Caterisi i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Jaungoikoak, però el xut de Atso Gummerus va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan Atso Gummerus des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Balz Leuthard de Jaungoikoak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

villaguijarro

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rafel Parrés arribés a peus de Juan Montalvo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a villaguijarro el 0 - 1.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rafel Parrés va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Thodoros Kastanias va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Abel Granullas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jaungoikoak. La jugada d'estratègia del villaguijarro per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafel Parrés va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Franciszek Stanek després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dave Geiger va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Montalvo de villaguijarro es va guanyar la targeta groga merescudament.