Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731209151

Amistoso (Int.) 731209151 Información oficial sobre el partido 731209151 en Hattrick

30.04.2024 21:15:00

the UNCLES Alineación oficial del equipo 'the UNCLES' en el partido 2 - 3 Sorvan Palloseura Alineación oficial del equipo 'Sorvan Palloseura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
the UNCLES Alineación oficial del equipo 'the UNCLES' en el partido 0 - 3 Sorvan Palloseura Alineación oficial del equipo 'Sorvan Palloseura' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the UNCLES

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 11, Pavel Vondraš va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Kourosh Beitashour, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, UNCLES aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Antonino Rodrigues va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Pavel Vondraš, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a SPS, però Stamos Kounalakis no va poder encertar el xut.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): UNCLES va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Olivér Szemes en un 1 contra 1 amb el porter Ernesti Sirviö, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Joel Perttu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El jugador de UNCLES Carlos María Sommer quasi va assolir l'empat al minut 57 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Hannes Dümmer va estar a punt d'empatar per a UNCLES quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ernesti Sirviö va desviar la pilota a l'últim instant.

Sorvan Palloseura

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Als 12 minuts de partit, Fausto Achenza de SPS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Franck Van Hoeck es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Franck Van Hoeck que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a SPS.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Cosme Reis Ferreira va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Stamos Kounalakis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stamos Kounalakis després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cosme Reis Ferreira va poder desviar-lo a córner.