Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208994

Amistoso (Int., RC) 731208994 Información oficial sobre el partido 731208994 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido 4 - 1 KS Panika Gaming Alineación oficial del equipo 'KS Panika Gaming' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido 5 - 0 KS Panika Gaming Alineación oficial del equipo 'KS Panika Gaming' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartuchos FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jusèp Ginestar va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Cartuchos empatava el partit, 1 a 1, al minut 57.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Al minut 92 els aficionats van embogir quan en Jaume Frigola va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Cartuchos.
  • 132 Minuto 101 (Gol por la izquierda): En Fausto Dalpasso de Cartuchos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 109 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ugutz Eskauriatza es va introduir dins la defensa central al minut 109, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Cartuchos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Gian Domenico Cossa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Cartuchos va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Fausto Dalpasso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fausto Dalpasso va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Szymon Dołęga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Jusèp Ginestar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cartuchos.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Cartuchos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fausto Dalpasso en un 1 contra 1 amb el porter Szymon Dołęga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Salvador Todolí va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

KS Panika Gaming

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Panika va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 36. Jerzy Choryłek va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Panika van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Kamil Kuźma no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.