Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208970

Amistoso (RC) 731208970 Información oficial sobre el partido 731208970 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

prineos-sur Alineación oficial del equipo 'prineos-sur' en el partido 5 - 2 Mangurrianes Alineación oficial del equipo 'Mangurrianes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
prineos-sur Alineación oficial del equipo 'prineos-sur' en el partido 8 - 1 Mangurrianes Alineación oficial del equipo 'Mangurrianes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

prineos-sur

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Cezary Załucki, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Pedro Manzano Pérez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): prineos-sur va augmentar la diferència quan Abdelmoussawir Kandli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): El gol de falta de Nazzareno Rubeo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 70 i ampliar l'avantatge de prineos-sur a 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Pedro Manzano Pérez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Francisco García-Drake va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cezary Załucki de prineos-sur la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mangurrianes

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 29, Garikoitz Arestondo va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Nikolakis Kostantinou que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 109 Minuto 66 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Garikoitz Arestondo es va complicar la vida al minut 66 intentant esquivar Cezary Załucki en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del prineos-sur, va robar-li la pilota i va marcar el 4 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Nikolakis Kostantinou va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Mangurrianes en aconseguir el 5 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kevin Ebner.