Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208917

Amistoso (Int., RC) 731208917 Información oficial sobre el partido 731208917 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

FF WAT Alineación oficial del equipo 'FF WAT' en el partido 1 - 2 Vulvitas Vulgaris Alineación oficial del equipo 'Vulvitas Vulgaris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FF WAT Alineación oficial del equipo 'FF WAT' en el partido 3 - 4 Vulvitas Vulgaris Alineación oficial del equipo 'Vulvitas Vulgaris' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,1 % 51,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FF WAT

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 33. İskender Candan, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Martin Necid va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 9, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Després de 14 minuts, Martin Necid va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Martin Necid va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Sören Ole Grävenitz va ser clau en la jugada d'atac de WAT al minut 31, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jörg Wimmeder, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Norwin Buchroithner del WAT ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): WAT per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 57, quan Norwin Buchroithner va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El WAT va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Lucílio Miguel la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Timm Barent de WAT va intentar batre la porteria rival al minut 62 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Vulvitas Vulgaris

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jamie Hatherley es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Reinaldo Rolán que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Otxando Arrogorialde de Vulvitas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.