Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208808

Amistoso (Int.) 731208808 Información oficial sobre el partido 731208808 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Burgos Wargos Alineación oficial del equipo 'Burgos Wargos' en el partido 2 - 0 Athletico Balls Park Alineación oficial del equipo 'Athletico Balls Park' en el partido
2 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
1 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
1 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
4 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
75 % Posesión 45' 25 %
74 % Posesión 90' 26 %
Normal Táctica Atacar por el centro Nivel de táctica: 9
Burgos Wargos Alineación oficial del equipo 'Burgos Wargos' en el partido 2 - 0 Athletico Balls Park Alineación oficial del equipo 'Athletico Balls Park' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Burgos Wargos Alineación oficial del equipo 'Burgos Wargos' en el partido 3 - 0 Athletico Balls Park Alineación oficial del equipo 'Athletico Balls Park' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burgos Wargos

Goles Goles

  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Sergio Serís al minut 77, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Burgos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Mauro Valenciano va incrementar l'avantatge de Burgos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ricard Pelegrí va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Burgos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricardo Pérez Gil, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ricard Pelegrí va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Ricardo Pérez Gil del Burgos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Sergio Serís es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Algernon Simmonds gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alessandro Belluzzo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Czesław Krzywy de Burgos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Ricard Pelegrí de Burgos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Pérez Gil.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Serís de Burgos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Athletico Balls Park

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peter-Thilo Dalecki de Athletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.