Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208776

Amistoso (Int.) 731208776 Información oficial sobre el partido 731208776 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido 1 - 1 Catanzaro! Alineación oficial del equipo 'Catanzaro!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido 2 - 0 Catanzaro! Alineación oficial del equipo 'Catanzaro!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ajarr

Goles Goles

  • 110 Minuto 67 (Gol de falta): L'empat per part de Ajarr va arribar al minut 67 quan Rubén Labrue Carrasco va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Baillo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 30, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Rafael Idiolo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Bermudo Urbano no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 206 Minuto 91 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Jan-Niklas Paling va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Domecq.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Diego Domecq se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Catanzaro!

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Catanzaro! es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sante Corbellini es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tomasz Merchel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tomasz Merchel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 91 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Benjamín Bedoya ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sante Corbellini de Catanzaro! es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.