Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208603

Amistoso (Int.) 731208603 Información oficial sobre el partido 731208603 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

Red Devils1 Alineación oficial del equipo 'Red Devils1' en el partido 0 - 3 Schumifix Alineación oficial del equipo 'Schumifix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Devils1 Alineación oficial del equipo 'Red Devils1' en el partido 0 - 1 Schumifix Alineación oficial del equipo 'Schumifix' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Devils1

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Devils1 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Achille de Menten va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Devils1 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Faouzi Tandjiguera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Devils1 sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Justo Danguso, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 54 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Achille de Menten de Devils1 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Onofre Cardellach.

Schumifix

Goles Goles

  • 170 Minuto 39 (Gol de falta): Pierre Giannini va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 39. 0 - 1 per a Schumifix.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ademola Sessegnon, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Rastislav Ivanko va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): João Flores va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ademola Sessegnon va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): Pierre Giannini va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.