Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208487

Amistoso (Int., RC) 731208487 Información oficial sobre el partido 731208487 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

flotante f.c. Alineación oficial del equipo 'flotante f.c.' en el partido 5 - 4 Fc Croustibat Alineación oficial del equipo 'Fc Croustibat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
flotante f.c. Alineación oficial del equipo 'flotante f.c.' en el partido 5 - 3 Fc Croustibat Alineación oficial del equipo 'Fc Croustibat' en el partido
Tiene un resultado normal 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,0 % 12,0 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flotante f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Enrique Herrasti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de flotante.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): flotante va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 28 Peter Sršen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Fèlix Compañó va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de flotante i marcant el 3 - 3.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del flotante s'esgargamellaven dempeus per esperonar Dan Lovaş que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 74 i suposava l'empat a 4 per als locals.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Enrique Herrasti, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del flotante se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Matos va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Xavi Pi va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dorian Foca.

Fc Croustibat

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Als 12 minuts de partit, Teemu Lehtonen de Croustibat va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Teemu Lehtonen per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fernand Devidal va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Croustibat va ser finalitzada des de l'esquerra per Geoffroy Tréport al minut 70. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joaquim Faubert ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Madani Terfa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Croustibat va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fernand Devidal al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Frédéric Frison de Croustibat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.