Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208199

Amistoso (Int.) 731208199 Información oficial sobre el partido 731208199 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Dominante Alineación oficial del equipo 'Dominante' en el partido 0 - 4 FC Chiriqui Harpies Alineación oficial del equipo 'FC Chiriqui Harpies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dominante Alineación oficial del equipo 'Dominante' en el partido 0 - 3 FC Chiriqui Harpies Alineación oficial del equipo 'FC Chiriqui Harpies' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dominante

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Dominante van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Richard Parker no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

FC Chiriqui Harpies

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, Chiriqui es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Hernán Goiburú es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ramón Matellán, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Illampu Sepúlveda de Chiriqui va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 86 en Illampu Sepúlveda va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ramón Matellán podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 4 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vicente Belandria, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 274 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Al minut 34 de partit, Evens Remarque de Chiriqui va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Enrique 'Canela' Fuentes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Enzo Oñates va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hernán Goiburú. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Hernán Goiburú per la seva rapidesa. Al minut 85 va intentar marxar per velocitat d'en Marco Bulzomi, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillermo Barbera.