Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207978

Amistoso (Int.) 731207978 Información oficial sobre el partido 731207978 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

KekarFK Alineación oficial del equipo 'KekarFK' en el partido 2 - 1 NTS Trójka Nakło Alineación oficial del equipo 'NTS Trójka Nakło' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KekarFK Alineación oficial del equipo 'KekarFK' en el partido 5 - 0 NTS Trójka Nakło Alineación oficial del equipo 'NTS Trójka Nakło' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KekarFK

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal transformat per 焦 (Jiao) 嘉健 (Jiajian). Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Ibiur Dendaretegi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Amb 14 minuts disputats, 焦 (Jiao) 嘉健 (Jiajian) gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ignacio Nicuesa va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): KekarFK va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Quique Ortiz Moreno ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Echazarreta de KekarFK va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ignacio Nicuesa al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Itzaille Nafarrola va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 苏 (Su) 祥芳 (Xiangfang) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Caldera de KekarFK es va guanyar la targeta groga merescudament.

NTS Trójka Nakło

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): En Piotr Sadlak va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jan Maczek la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Marian Kanownik va servir per deixar enrere el gegant 苏 (Su) 祥芳 (Xiangfang) al minut 10, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marian Kanownik va marxar de 苏 (Su) 祥芳 (Xiangfang) en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de NTS3 van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ole Owczarczuk de NTS3 es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.