Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207901

Amistoso (Int., RC) 731207901 Información oficial sobre el partido 731207901 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

lasangre Alineación oficial del equipo 'lasangre' en el partido 1 - 2 Unionistas de San Pedro Alineación oficial del equipo 'Unionistas de San Pedro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lasangre Alineación oficial del equipo 'lasangre' en el partido 2 - 0 Unionistas de San Pedro Alineación oficial del equipo 'Unionistas de San Pedro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lasangre

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Emilio Gagliardelli va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Florient Pérennou del lasangre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 34 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alessandro Pontone va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): lasangre va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 50 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Emilio Gagliardelli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 225 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Gilberto Mariola va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gedalje Ancia va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Eduardo Díez de Ulzurrun va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Nicola Velazco de lasangre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Unionistas de San Pedro

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Abel De León va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Unionistas.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Unionistas sabia com jugar al contraatac, i al minut 78, Benvingut Anglès va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Unionistas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Sanz Escribano, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Mohamed Torres López va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.