Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207858

Amistoso (Int.) 731207858 Información oficial sobre el partido 731207858 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Bandinese Alineación oficial del equipo 'Bandinese' en el partido 8 - 5 Tyrvää HC Alineación oficial del equipo 'Tyrvää HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Bandinese Alineación oficial del equipo 'Bandinese' en el partido 6 - 2 Tyrvää HC Alineación oficial del equipo 'Tyrvää HC' en el partido
Tiene suerte 6.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bandinese

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Alirio Pighi va donar a Bandinese un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Camillo Simonin sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Massimiliano Marco Caddi que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 137 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 50 en Omar Deghenghi va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Massimiliano Marco Caddi podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 3 va pujar al marcador.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Bandinese una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Omar Deghenghi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 78.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Bandinese prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en Manuel Lombisani va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, Omar Deghenghi va pentinar un córner cap al segon pal que Loris Chinaglia va rematar a gol completament sol, marcant així el 6 - 4.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bandinese va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Camillo Simonin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 4.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Camillo Simonin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 5 per a Bandinese.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Bandinese va estar a punt d'arribar en un córner. En Loris Chinaglia va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Andrea Piasenzotto de Bandinese va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Andrea Piasenzotto de Bandinese va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tyrvää HC

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador visitant Andreas Kink va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 25 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Andreas Kink quedar desmarcat i marcar per a Tyrvää al minut 29. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador de Tyrvää Sami Veijalainen va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 34 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tyrvää va ser finalitzada des de l'esquerra per Sami Veijalainen al minut 71. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Tyrvää va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Santeri Kivimäki, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Tyrvää va estar a punt d'empatar al 16 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Aki-Petteri Kokkonen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jere Korpijärvi de Tyrvää la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.