Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207556

Amistoso (Int.) 731207556 Información oficial sobre el partido 731207556 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

TJ Třeskoprsky Alineación oficial del equipo 'TJ Třeskoprsky' en el partido 0 - 0 AS_Lupi Alineación oficial del equipo 'AS_Lupi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TJ Třeskoprsky Alineación oficial del equipo 'TJ Třeskoprsky' en el partido 0 - 1 AS_Lupi Alineación oficial del equipo 'AS_Lupi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TJ Třeskoprsky

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Vladimír Budínský va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): Třeskoprsky va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Luís Garcia Vieira va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Třeskoprsky va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sobiesław Kuśmierz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lubomír Leden de Třeskoprsky es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

AS_Lupi

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Antonio Panecaldo de AS_Lupi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Sandro Pensa al minut 23 semblava entrar, però František Suchánek va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Fabrizio Reza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Alfredo Scagliarini va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de František Suchánek, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): AS_Lupi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local František Suchánek va desviar el xut final de Alfredo Scagliarini després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Nicola Macrì de AS_Lupi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.