Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207450

Amistoso (Int.) 731207450 Información oficial sobre el partido 731207450 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

FC Curbridge Alineación oficial del equipo 'FC Curbridge' en el partido 0 - 9 Athletic Santaliestra Alineación oficial del equipo 'Athletic Santaliestra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Curbridge Alineación oficial del equipo 'FC Curbridge' en el partido 0 - 8 Athletic Santaliestra Alineación oficial del equipo 'Athletic Santaliestra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Curbridge

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tadeusz Dydyna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Athletic Santaliestra

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Manuel Rodríguez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6, un xut de Manuel Rodríguez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Esteban Arnalich Fernández va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Esteban Arnalich Fernández va augmentar l'avantatge de Santaliestra a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Paco Pérez Cerro arribés a peus de Juan Pedro Bellerín, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Santaliestra el 0 - 5.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, Santaliestra va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juan Pedro Bellerín.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Belda Pérez-Pedrero de Santaliestra l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 87 de partit.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Esteban Arnalich Fernández va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 8 per a Santaliestra.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Santaliestra augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Esteban Arnalich Fernández es rifés el porter i marqués el 0 - 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Mauro Carracedo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jorge Belda Pérez-Pedrero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Mauro Carracedo de Santaliestra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.